Moikka,

Vietamme viimeista paivaa taalla Aucklandissa. Tanaan kavimme Underwaterworldissa tutustumassa hieman lisaa pingviineihin ja muihin meren elaimiin. Ihan ok kokemus. Huomenna matka jatkuu noin klo 06 lahtevalla lennolla Santiago de Chileen. Hieman jannittaa, kun on tuon Espanjan kielen opiskelu jaanyt puolitiehen. Saa nahda miten kay.

Asiasta toiseen, pari paivaa sitten soitin huvikseni toihin kaverille, joka tuuraa minua. Han kertoi, etta edustamani firmakin on aloittanut YT-neuvottelut tarkoituksenaan vahentaa n. 80-henkiloa. Oli ollut kuullemma ihan juttu uutisissakin siita... Onneksi esimieheni kertoi, etta saan pitaa tyoni. Kovasti toivoivat minua jo toihin, lieko valehtelivat. Kaikenkaikkiaan oli aika vakavan oloinen tunnelma,  kun siella oli ulosmarssi ja kaikkea. Ei taida enaa kannata ottaa yhteytta Suomeen, kun siella tapahtuu vain kaikkia ikavia asioita.

Sitten viela sellainen asia, etta varkkailin aikani kuluksi Google Mapsiin matkareittini kartalle. 37 500 kilometria naytti olevan nyt taivalta takana. Se on aika paljon se.Karttaa paase katsomaan tuosta oikeanpuoleisesta linkista.

 

Sami

PS: Viela tanaan on puhelinnumero kaytossa ja se on 9953364210712526 (0,16e/min).